حجت الاسلام والمسلمین حسین بنیادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق، اظهار داشت: ما اگر به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و علما و مراجع عظام هم توجه کنیم، همین مسئله بارها از سوی این بزرگان مطرح و مطالبه شده است.
وی افزود: البته انصافاً حوزه های علمیه در این راستا با دغدغه وارد شده اما با توجه به حجم مشکلات و مسائل امروز، نیاز است که با جدیت و تلاش مضاعفی این مهم مورد عنایت واقع شود.
عضو هیئت مدیره انجمن اصول فقه حوزه علمیه قم همچنین گفت: امروز باید به صورت عینی، مشکلات و آسیب های موجود در ابعاد فرهنگی، اقتصادی و دینی و مذهبی از سوی علما و فضلای حوزه شناسایی و احصا شود و برای حل آنها راهکارهایی متناسب با شرایط و اقتضائات روز اتخاذ شود.
وی بیان داشت: در چنین وضعی بی شک از جمله مؤثرترین راهکارها برای مقابله با آسیب های فرهنگی و اجتماعی، مسئله هجرت علما و فرزانگان حوزوی به مناطق مختلف است، چه آن که در گذشته نیز در بلاد مختلف، علما محور فعالیت های دینی و فرهنگی بوده و حضور آنان باعث تقویت دیانت و معنویت مردم و گشوده شدن بسیاری از گره های فرهنگی و اجتماعی می شد.
این استاد حوزه همچنین افزود: با وجود نیازهای جدی جامعه ما به حضور علما و روحانیون ، متأسفانه ما در مسئله هجرت هنوز توفیق آنچنانی نداشته ایم و باید بکوشیم نسبت به اقتضائات موجود در رفع موانع کوشا باشیم.
وی تصریح کرد: اینکه مقام معظم رهبری به عنوان سکاندار بیدار و حکیم انقلاب بر لزوم تقویت دینمداری در جامعه و بین نسل جوان به موازات حفظ و تقویت روحیه انقلابی تأکید می فرمایند، نشان می دهد که امروز برای حفظ اقتدار نظام اسلامی و مقابله اثرگذار با دشمنان، نیاز به تعمیق مباحث معرفتی و معنوی در سطح جامعه داریم تا هم در مسیر ارتقای بصیرت دینی مردم و هم بصیرت انقلابی و سیاسی آنان گام برداریم.
۳۱۳/۸